head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DC Klinieken

DC Klinieken is een keten van medisch specialistische centra, elk met een eigen aanbod van diagnostiek, spreekuren en behandelingen. DC Klinieken biedt snelle en goede zorg, vrijwel zonder wachtlijst. Alle centra zijn ZKN-gecertificeerd en zijn in het bezit van het HKZ-keurmerk voor een goed werkend Veiligheids Management Systeem.

DC VerzuimDiagnostiek werkt nauw samen met de DC Klinieken-vestigingen in Amsterdam, Dokkum, Maastricht, Schiedam

DC Klinieken Amsterdam-150x150 blank DC Klinieken Maastricht Ingang-150x150 DC Klinieken Schiedam-150x150
Amsterdam Dokkum Maastricht Schiedam

 

DC Klinieken Amsterdam zetten wij in voor aanvullend onderzoek zoals MRI, röntgen en echografie. DC Klinieken Amsterdam is gelieerd aan het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis.

DC Klinieken Dokkum is gevestigd in de Sionsberg. Aanvullend onderzoek zoals röntgen, mri en echografie is op dezelfde locatie aanwezig.

DC Klinieken Maastricht. Cliënten in het zuiden van het land bedienen wij vanuit deze locatie in Maastricht. Orthopeden en neurologen zijn snel beschikbaar voor expertises. Aanvullend onderzoek zoals röntgen en echografie is op dezelfde locatie aanwezig.

DC Klinieken Schiedam is gevestigd in het Medisch Centrum Schiedam Rijnmond. Cliënten van DC VerzuimDiagnostiek kunnen in dit centrum snel terecht voor een neurologische expertise of een orthopedische expertise. Aanvullend onderzoek zoals MRI, echo en röntgen is vrijwel direct beschikbaar.

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Uw feedback

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Lees hier de veelgestelde vragen of stel ons uw vraag. Ook vernemen wij graag uw feedback naar aanleiding van uw bezoek aan ons centrum.

Lees verder