DC Klinieken

DC Klinieken is een keten van medisch specialistische centra, elk met een eigen aanbod van diagnostiek, spreekuren en behandelingen. DC Klinieken biedt snelle en goede zorg, vrijwel zonder wachtlijst. Alle centra zijn ZKN-gecertificeerd en zijn in het bezit van het HKZ-keurmerk voor een goed werkend Veiligheids Management Systeem.

DC VerzuimDiagnostiek werkt nauw samen met de DC Klinieken-vestigingen in Amsterdam, Dokkum, Maastricht, Schiedam

DC Klinieken Amsterdam zetten wij in voor aanvullend onderzoek zoals MRI, röntgen en echografie. DC Klinieken Amsterdam is gelieerd aan het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis.

DC Klinieken Dokkum is gevestigd in de Sionsberg. Aanvullend onderzoek zoals röntgen, mri en echografie is op dezelfde locatie aanwezig.

DC Klinieken Maastricht. Cliënten in het zuiden van het land bedienen wij vanuit deze locatie in Maastricht. Orthopeden en neurologen zijn snel beschikbaar voor expertises. Aanvullend onderzoek zoals röntgen en echografie is op dezelfde locatie aanwezig.

DC Klinieken Schiedam is gevestigd in het Medisch Centrum Schiedam Rijnmond. Cliënten van DC VerzuimDiagnostiek kunnen in dit centrum snel terecht voor een neurologische expertise of een orthopedische expertise. Aanvullend onderzoek zoals MRI, echo en röntgen is vrijwel direct beschikbaar.