Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

DC Klinieken

DC Klinieken is een keten van medisch specialistische centra, elk met een eigen aanbod van diagnostiek, spreekuren en behandelingen. DC Klinieken biedt snelle en goede zorg, vrijwel zonder wachtlijst. Alle centra zijn ZKN-gecertificeerd en zijn in het bezit van het HKZ-keurmerk voor een goed werkend Veiligheids Management Systeem.

DC VerzuimDiagnostiek werkt nauw samen met de DC Klinieken-vestigingen in Almere, Amsterdam, Schiedam en Maastricht:

DC Klinieken Almere Almere2klein-1024x682-150x150 DC Klinieken Amsterdam-150x150 DC Klinieken Lairesse 11-150x150 DC Klinieken Maastricht Ingang-150x150 DC Klinieken Schiedam-150x150
Almere Amsterdam Amsterdam Maastricht Schiedam

 

DC Klinieken Almere beschikt over een pijnafdeling. Cliënten met chronische pijn kunnen wij makkelijk en snel naar dit centrum verwijzen voor verdere behandeling.

DC Klinieken Amsterdam zetten wij in voor aanvullend onderzoek zoals MRI, röntgen en echografie. DC Klinieken Amsterdam is gelieerd aan het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis.

DC Klinieken Lairesse heeft een groot aanbod van zorg. De kliniek beschikt tevens over twee A-klasse operatiekamers. Voor operaties aan bijvoorbeeld meniscus, kruisband en schouder zijn slechts korte wachttijden.

DC Klinieken Maastricht. Cliënten in het zuiden van het land bedienen wij vanuit deze locatie in Maastricht. Orthopeden en neurologen zijn snel beschikbaar voor expertises. Aanvullend onderzoek zoals röntgen en echografie is op dezelfde locatie aanwezig.

DC Klinieken Schiedam is gevestigd in het Medisch Centrum Schiedam Rijnmond. Cliënten van DC VerzuimDiagnostiek kunnen in dit centrum snel terecht voor een neurologische expertise of een orthopedische expertise. Aanvullend onderzoek zoals MRI, echo en röntgen is vrijwel direct beschikbaar.

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder