head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Inzetbaarheidsprofiel

De bedrijfsarts adviseert werkgever en werknemer over de belastbaarheid van de werknemer. Met welke beperkingen en mogelijkheden moet rekening worden gehouden bij de re-integratie van de medewerker?

In aanvulling op onze medische expertise kan een bedrijfsarts door DC VerzuimDiagnostiek een onafhankelijk inzetbaarheidsprofiel laten opstellen.

 

Handvat voor het bepalen van de belastbaarheid

Voor verwijzend bedrijfsartsen is het profiel een handvat bij het zoeken naar een re-integratieoplossing voor een werknemer. Met het opgestelde profiel kan de bedrijfsarts inzichtelijk maken met welke beperkingen en mogelijkheden daarbij rekening moet worden gehouden. Welk werk is mogelijk en welk niet?

 

Het inzetbaarheidsprofiel als communicatiemiddel

Het inzetbaarheidsprofiel maakt communicatie tussen alle partijen makkelijker. De inzetbaarheid wordt namelijk voor alle betrokken partijen (werkgever, werknemer, bedrijfsarts en de verzekeringsarts van het UWV) helder in kaart gebracht.

Het profiel is ontwikkeld door de beroepsverenigingen uit de bedrijfsgezondheidszorg samen met het UWV. Hoewel het instrument nog in ontwikkeling is wat betreft validering en onderbouwing, wordt het inmiddels door alle betrokken partijen geaccepteerd.

 

Opgesteld door ervaren verzekeringsartsen

Binnen DC VerzuimDiagnostiek wordt het inzetbaarheidsprofiel opgesteld door onze onafhankelijke verzekeringsartsen. Zij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van complexe vraagstukken binnen de bedrijfs- en verzekeringsgeneeskunde.

 

Offerte

Heeft u interesse in het inzetbaarheidsprofiel? Wij sturen u graag een offerte. Neemt u contact op met Pieter André de la Porte via 088 0062850 of mail naar info@verzuimdiagnostiek.nl

 

 

 

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder