head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Stap 2: diagnose

Verzuimdignostiek
Verzuimdignostiek

De cliënt wordt door de medisch specialist uitgebreid onderzocht op een van onze locaties.

 

Aanvullend medisch onderzoek

Soms is aanvullend onderzoek nodig zoals MRI, röntgen of bloedafname. Wij plannen dit onderzoek bij voorkeur in op dezelfde dag en op dezelfde locatie.

 

Enquête

Direct na het onderzoek ontvangt de cliënt een enquête per e-mail. Hierin kan de cliënt aangeven wat hij of zij vond van het onderzoek, de bejegening en de informatievoorziening.

 

Medisch verslag

Op basis van het onderzoek stelt de specialist een medisch verslag op (rapportage) met daarin zijn diagnose en antwoorden op de specifieke vragen. Hij of zij vermeldt nauwkeurig of er een medische oorzaak is voor de klachten van de cliënt. Ook omschrijft de medisch specialist wat de medische beperkingen en mogelijkheden zijn.

De medische rapportages verstrekken wij meestal een week later aan de verwijzend arts, mits de medische gegevens van eerdere onderzoeken direct beschikbaar zijn. Vanwege de correctierondes kan de doorlooptijd soms ook oplopen.

 

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Uw feedback

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Lees hier de veelgestelde vragen of stel ons uw vraag. Ook vernemen wij graag uw feedback naar aanleiding van uw bezoek aan ons centrum.

Lees verder