head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Webinar Diabetes in vogelvlucht op 15 december

Op 15 december 2020 organiseren wij de webinar ‘Diabetes in vogelvlucht’ voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs. Spreker is internist prof. dr. J.B.L Hoekstra.

 

Datum: dinsdag 15 december 2020

Tijd: van 19.00 tot 20.00 uur

Accreditatie: 1 punt verstrekt door AbSg. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Doelgroep: bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs

Thema: Diabetes in vogelvlucht

 

Aanmelden

 

Leerdoel

Kennismaken met nieuwe inzichten op het gebied van diabetes t.a.v. diagnostiek, classificatie, orale middelen, GLP-1 agonisten, insulines en technische hulpmiddelen.

 

Over de spreker

De heer Hoekstra was lange tijd als internist en als opleider verbonden aan de afdeling interne geneeskunde van het Diakonessenhuis in Utrecht. In die tijd trad hij tevens op als deskundige voor de Centrale Raad van Beroep in Utrecht.

Van 2001 tot 2014 bekleedde hij de functie van Hoogleraar interne geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam / Academisch Medisch Centrum (AMC) Amsterdam, waarvan enige tijd als opleider. In 2012 ontving hij een buitenlandse onderscheiding voor zijn werk (Fellow of the Royal College of Physicians in Edinburg).

Na zijn pensioen was de heer Hoekstra enkele jaren als internist parttime verbonden aan het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Momenteel is hij als internist parttime werkzaam in het AMC (poliklinisch werk) en als wetenschappelijk medewerker aan het academisch onderzoeksinstituut Julius Clinical in Zeist. Tevens verricht Hoekstra medische expertises voor DC VerzuimDiagnostiek en DC Expertise Centrum.

Specialisatie: diabetologie

 

Informatie & afmelden

Janneke van Son | [email protected]

Bekijk ons privacybeleid

 

 

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Uw feedback

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Lees hier de veelgestelde vragen of stel ons uw vraag. Ook vernemen wij graag uw feedback naar aanleiding van uw bezoek aan ons centrum.

Lees verder