head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Neuroloog prof. dr. P. Portegies start met expertises

Na 13 jaar stopt neuroloog Jim Mispelblom Beijer bij DC VerzuimDiagnostiek / DC ExpertiseCentrum. De aanvragen voor complexe neurologische cases, waaronder veel rechtbankzaken, kwamen altijd bij Jim terecht. Wij danken hem dan ook voor zijn enorme inzet en zijn sublieme rapporten. Jim is een ongelofelijk fijn mens en wij gaan hem missen.

Gelukkig hebben wij een goede opvolger gevonden in neuroloog prof. dr. P. Portegies. Hij is algemeen neuroloog met bijzondere expertise op het gebied van de neurologische infecties en de consultatieve neurologie. In 2019 werd hij benoemd tot Fellow of The American Academy of Neurology (FAAN).

De heer Portegies werkte lange tijd op de afdeling neurologie van het AMC, waar hij in 1993 promoveerde op de HIV-dementie bij Jaap Goudsmit en Hans van Crevel. In 2003 stapte hij over naar het OLVG waar hij o.a. opleider was. In 2008 werd de Heer Portegies benoemd tot hoogleraar neurologie, in het bijzonder de consultatieve neurologie, aan de Universiteit van Amsterdam.

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder