head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

‘Patiëntenstop bij Antonius Ziekenhuis Sneek door verziekte werksfeer’

Op de polikliniek reumatologie in het Antonius Ziekenhuis in Sneek is al een half jaar een patiëntenstop. Dat komt volgens een brief die in handen is van de Volkskrant door ,,pesten en intimidatie”.

 

Een van de drie medisch specialisten van de afdeling zit al sinds mei 2018 thuis vanwege de slechte werksfeer. De bedrijfsarts van het ziekenhuis adviseerde in 2016 al dat er iets moest veranderen aan de werksfeer. In 2018 kreeg de bedrijfsarts weer vaker mensen van de afdeling op bezoek.

 

Nadat de krant vragen had gesteld aan het ziekenhuis, werd de mededeling dat er sinds juli 2018 een patiëntenstop is door afwezigheid van een van de reumatologen plotseling van de website verwijderd.

 

Geen vertrouwen

Geconfronteerd met de brief van de bedrijfsarts erkent bestuursvoorzitter Marcel Kuin nu dat er al langere tijd spanningen zijn op de afdelingen. ,,Na circa tien maanden bleek helaas dat er geen vertrouwen was tussen de medisch specialisten.”

 

Bron: anp / 4 februari 2019

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder