head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Drs. M.J.A. van Steijn

Functie: Orthopeed | Maastricht | BIG 69029106501

 

Opleiding en ervaring

Drs. M.J.A. van Steijn (Mike) voltooide zijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn vooropleiding heelkunde deed hij in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Daaropvolgend voltooide hij in 1998 zijn opleiding orthopedie in het academisch ziekenhuis Maastricht. Na een fellowship knie-chirurgie in HSS in New York werkte hij van 1999 tot 2008 als staflid in het azM in Maastricht.

De heer van Steijn was ‘visiting consultant’ in de Verenigde Arabische Emiraten voor vele knieproblemen. In 2009 en 2010 was hij werkzaam in een orthopedisch centrum in Dubai. Hij verrichte onderzoek  naar knieprothese-ontwikkeling en de ontwikkeling van geavanceerde technieken, zoals navigatiegestuurde-minimaal-invasieve chirurgie.

Hij was consulent voor de Maastrichtse profvoetbalclub MVV van 2000 tot 2008 en deed vrijwilligerswerk als chirurg in Bhutan.

Sinds 2011 is de heer van Steijn werkzaam in de Reinaert Kliniek als orthopedisch chirurg.

 

Aandachtsgebieden

  • Knie-chirurgie
  • Handchirurgie
  • Sportletsels
  • Reuma-chirurgie

 

De heer M.J.A. van Steijn verricht de orthopedische expertises op onze locatie in Maastricht.

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Uw feedback

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Lees hier de veelgestelde vragen of stel ons uw vraag. Ook vernemen wij graag uw feedback naar aanleiding van uw bezoek aan ons centrum.

Lees verder