head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Drs. J. Starmans

Functie: Orthopeed | Schiedam & Amsterdam | BIG 19024060901

 

Opleiding & ervaring

Mevrouw J. Starmans (Juliëtte) studeerde geneeskunde in Leiden waar zij in 1989 haar artsexamen behaalde.

Van 1989 tot 1999 is zij in verschillende ziekenhuizen werkzaam geweest op de afdelingen algemene chirurgie, plastische chirurgie, traumatologie en orthopedische chirurgie in de steden Amsterdam, Alkmaar, Den Haag en Rotterdam.

In 1999 is zij als orthopedisch chirurg ingeschreven in het medisch specialistisch register. Sindsdien heeft mevrouw J. Starmans veel te maken gehad met trauma-, sport- en arbeidsgerelateerde problemen. Eerst behandelde zij vanuit algemene ziekenhuizen, maar sinds 2002 doet zij dit vanuit een gespecialiseerd Zelfstandig Behandelcentrum in de Regio Rotterdam.

Haar keuze om expertises te verrichten is geboren uit de wens om de inmiddels opgedane ruime ervaring en kennis ook hiervoor te kunnen aanwenden. Daarnaast biedt zij -als vrouwelijk orthopedisch chirurg- cliënten met een voorkeur voor behandeling door vrouwelijke artsen de mogelijkheid (ook) hun expertise door een vrouwelijke arts te laten doen.

 

Aandachtgebieden orthopeed J. Starmans

  • Onderste extremiteit, met een voorkeur voor letsels als gevolg van sport/arbeid/trauma/overbelasting.
  • Hand en schouder

 

Certificering NVMSR

  • Lid van de NVMSR

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Uw feedback

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Lees hier de veelgestelde vragen of stel ons uw vraag. Ook vernemen wij graag uw feedback naar aanleiding van uw bezoek aan ons centrum.

Lees verder