head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dr. W.J. Willems

Functie: Orthopeed | Amsterdam | BIG 89024940301

 

Opleiding & ervaring

Dr. W.J. Willems (Jaap) voltooide in 1974 zijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij volgde zijn opleiding chirurgie in het Johannes de Deo Ziekenhuis in Haarlem en aansluitend zijn opleiding tot orthopedisch chirurg aan de Universiteit van Leiden.

De heer Willems werkte van 1998 tot dec 2011 als hoofd van de afdeling Orthopedie in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Hij verrichtte chirurgische ingrepen bij DC Klinieken Lairesse. Thans voert de dr. Willems expertises uit voor DC Expertise Centrum in Amsterdam.

Dr. Willems heeft tal van publicaties op zijn naam staan en geeft wereldwijd lezingen. Hij werd door tijdschrift Clinical Orthopaedics and Related Research benoemd als een van de top reviewers voor het jaar 2021.

Aandachtsgebieden dr. W.J. Willems

  • schouder
  • arthroscopic and open shoulder surgery.
  • met speciale interesse voor: development of newer techniques of arthroscopic repair of shoulder instability and cuff pathology & Revision shoulder prosthesis surgery.

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Uw feedback

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Lees hier de veelgestelde vragen of stel ons uw vraag. Ook vernemen wij graag uw feedback naar aanleiding van uw bezoek aan ons centrum.

Lees verder