head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dr. M. van Beurden

Functie: Gynaecoloog | Amsterdam | BIG 69019961301

 

Opleiding & ervaring

Dr. Marc van Beurden specialiseerde zich na zijn studie Geneeskunde tot gynaecoloog. Zijn opleiding volgde hij in het AMC in Amsterdam en het Spaarne ziekenhuis in Haarlem. Aansluitend deed hij een fellowship gyneacologische oncologie in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Sinds 1997 is de heer van Beurden als gynaecoloog werkzaam in dit ziekenhuis.

In 1998 ronde hij zijn promotieonderzoek af naar de verschillende aspecten van VIN (vorming van nieuw weefsel in de huid van de vulva). De heer van Beurden doet nog steeds onderzoek op dit gebied. Daarnaast houdt hij zich bezig met de gevolgen van de behandeling van borst- of eierstokkanker op de kwaliteit van leven.

Dokter van Beurden is medeoprichter en vice president van de ECSVD (European College for the Study of Vulval Disease). Hij is tevens medeoprichter van de NVvVP (Nederlandse Vereniging voor Vulva Pathologie) en lid van de visitatiecommissie van de NVOG (Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie).

 

Aandachtsgebieden

  • oncologie
  • vulvapathologie

 

Gynaecoloog M. van Beurden verricht de medische expertises vanuit Amsterdam.

 

 

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Uw feedback

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Lees hier de veelgestelde vragen of stel ons uw vraag. Ook vernemen wij graag uw feedback naar aanleiding van uw bezoek aan ons centrum.

Lees verder