head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dr. M.E.W. Hemels

Functie: Cardioloog | Amsterdam & Arnhem | BIG 29059425601

 

Opleiding & ervaring

De heer M.E.W. Hemels studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens deed hij zijn promotieonderzoek naar betere behandelingsmogelijkheden voor symptomatisch atriumfibrilleren en promoveerde in 2007.

In 2011 voltooide hij zijn opleiding tot cardioloog in het Martini Ziekenhuis Groningen, UMC Groningen en Isala Klinieken Zwolle.

In 2010 startte hij de opleiding tot elektrofysioloog in de Isala Klinieken Zwolle waarvoor hij in juni 2012 werd gecertificeerd door de European Heart Rhythm Association

Sinds 2012 is de heer Hemels werkzaam als cardioloog-elektrofysioloog in Rijnstate. Tussen juli 2012 en december 2013 verrichtte hij invasieve elektrofysiologische procedures (voornamelijk EFO/ablaties) in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein.

Ook is hij anderhalve dag per week werkzaam in het Radboudumc te Nijmegen als cardioloog-elektrofysioloog (EFO/ablatieprocedures en onderzoek).

 

Interessegebieden

  • Klinische en invasieve elektrofysiologie
  • Klinisch wetenschappelijk onderzoek en presentaties
  • Pacemakers en interne cardiale defibrillatoren (ICD’s)
  • Onwelwordingen en onbegrepen wegrakingen (syncope)

 

 

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Uw feedback

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Lees hier de veelgestelde vragen of stel ons uw vraag. Ook vernemen wij graag uw feedback naar aanleiding van uw bezoek aan ons centrum.

Lees verder