head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Dr. L. Lisowski

Functie: orthopeed | Amsterdam

 

Opleiding & ervaring

Orthopeed dr. L. Lisowski (Lukas) voltooide in 2002 zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Zijn promotieonderzoek heeft hij grotendeels uitgevoerd aan John Hopkins University en Yale University in de Verenigde Staten. Hij voltooide in 2005 zijn vooropleiding chirurgie in het Twenteborg Ziekenhuis te Almelo en aansluitend in 2009 zijn opleiding tot orthopedisch chirurg, cluster AMC aan de universiteit Amsterdam.

In 2009 en 2010 volgde dr. L. Lisowski een fellowship heup- en knieprothesiologie aan de Nuffield Clinic te Oxford en een traumatologie fellowship aan de Royal Infirmary te Edinburgh, beide in het Verengd Koninkrijk. Vanaf augustus 2010 is dr. Lisowski werkzaam op de afdeling Orthopedie in het BovenIJ Ziekenhuis in Amsterdam.

In 2014 heeft de heer Lisowski de landelijke en in de toekomst verplichtgestelde NVMSR-cursus gevolgd.

 

Aandachtsgebieden

Expertises voor: Algemene Orthopedie en orthopedie met focus op schouder en knie.

 

De heer Lisowski verricht de orthopedische expertises vanuit Amsterdam. Onze afdeling cliëntencoördinatie vertelt u graag wanneer uw cliënt terecht kan: 088 006 2850. U kunt uw cliënt ook aanmelden via het aanmeldformulier.

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder