head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Dr. L. Beimers

Functie: orthopeed | Amsterdam

 

Dhr. Lijkele Beimers is tijdelijk niet beschikbaar voor expertises.

 

Opleiding & ervaring

Dr. Lijkele Beimers (1977) voltooide zijn studie Geneeskunde aan de RijksUniversiteit Groningen. Hij volgde zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in Tergooiziekenhuis Hilversum en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. In 2012 deed hij een fellowship Schouderchirurgie in het St George Hospital in Sydney. Tevens werd zijn academische proefschrift (UvA) in hetzelfde jaar uitgebracht.

Naast zijn werk als orthopedisch chirurg in regio Amsterdam verricht dr. Beimers al geruime tijd medische expertises.

 

Aandachtsgebieden dr. Beimers

  • Schouder
  • Elleboog

 

Dr. Beimers behandelt veel schouder- en elleboogklachten als gevolg van letsels en aandoeningen veroorzaakt door trauma, sportactiviteiten, arbeid, overbelasting en door natuurlijke veroudering. Op snijdend vlak heeft hij ruime ervaring met het uitvoeren van arthroscopische operaties (bijvoorbeeld rotator cuff repair) en het implanteren van kunstgewrichten.

Met betrekking tot deze interessegebieden heeft dr. Beimers tal van publicaties op zijn naam staan. Hij is lid van diverse wetenschappelijke verenigingen en het Schoudernetwerk Amsterdam.

 

Certificering NVMSR

  • Lid van NVMSR

 

Locaties onderzoek

Orthopeed Beimers verricht de expertises op onze locaties in Amsterdam en Dokkum.

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder