head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dr. L. Beimers

Functie: Orthopeed | Amsterdam | BIG 89059068701

 

Opleiding & ervaring

Dr. Lykele Beimers (1977) voltooide zijn studie Geneeskunde aan de RijksUniversiteit Groningen. Hij volgde zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in Tergooiziekenhuis Hilversum en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. In 2012 deed hij een fellowship Schouderchirurgie in het St George Hospital in Sydney. Tevens werd zijn academische proefschrift (UvA) in hetzelfde jaar uitgebracht. Bij terugkomst in Nederland werkte hij tot 2019 als staflid op de afdeling orthopedie van het MC Slotervaartziekenhuis te Amsterdam. Inmiddels maakt hij deel uit van het team van orthopeden van het Acibadem International Medical Center.

Naast zijn werk als orthopedisch chirurg verricht dr. Beimers al geruime tijd medische expertises.

 

Aandachtsgebieden dr. Beimers

  • Schouder
  • Elleboog
  • Knie

 

Dr. Beimers behandelt veel schouder- en elleboogklachten als gevolg van letsels en aandoeningen veroorzaakt door trauma, sportactiviteiten, arbeid, overbelasting en door natuurlijke veroudering. Op snijdend vlak heeft hij ruime ervaring met het uitvoeren van arthroscopische operaties (bijvoorbeeld rotator cuff repair) en het implanteren van kunstgewrichten.

Met betrekking tot deze interessegebieden heeft dr. Beimers tal van publicaties op zijn naam staan. Hij is lid van diverse wetenschappelijke verenigingen en het Schoudernetwerk Amsterdam.

 

Certificering NVMSR

  • Lid van NVMSR

 

Locatie onderzoek

Orthopeed Beimers verricht de expertises op onze locatie in Amsterdam.

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder