Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Dr. H.L. Tan

Functie: Cardioloog | Amsterdam

 

Opleiding & ervaring

Dr. Hanno L. Tan is tot cardioloog opgeleid in het AMC en tot klinisch electrofysioloog aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Hij is in 1993 gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam op het proefschrift ‘Cellular electrical uncoupling and protection of ischemic

De heer Tan is sinds 2002 staflid van de afdeling Cardiologie van het Academisch Medisch Centrum (AMC) en verbonden aan de afdeling Cardiogenetica van het AMC. Daarnaast is hij werkzaam bij Stichting Cardiologie Geervliet, de oudste zelfstandige specialistische cardiologische polikliniek van Nederland.

 

Aandachtsgebieden

Cardioloog H. Tan is gespecialiseerd in de behandeling van erfelijke hartziekten, hartritmestoornissen en plotse hartdood. In het AMC verricht Tan als Principal Investigator zowel patiëntgebonden als fundamenteel wetenschappelijk onderzoek op deze gebieden. Daarnaast heeft hij twee jaar onderzoek verricht in de Verenigde Staten (Stanford University en Vanderbilt University) en een jaar in Zwitserland (Basel).

Cardioloog H. Tan verricht de cardiologische expertises vanuit Amterdam.

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder