Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Dr. H.J. Mencke

Functie: orthopeed | Heerenveen

 

Opleiding & ervaring

Orthopeed Dr. H.J. Mencke (Herman) studeerde geneeskunde in Groningen en Deventer en vervolgde zijn chirurgie opleiding in Aken, Duitsland. Na enkele jaren algemene chirurgie zette hij de specialisatie voort tot orthopedisch chirurg, eveneens aan de Universiteitskliniek in Aken. En tijdens deze opleiding ronde de heer Mencke in 1981 zijn promotie af.

Sinds 1983 is de heer Mencke werkzaam als orthopedisch chirurg in ziekenhuis Tjongerschans te Heerenveen. Sinds hij in deze stad werkt, vervult hij ook de functie van cluborthopeed bij SC.Heerenveen en heeft zijn bijzondere interesse in de sportorthopedie verder ontwikkeld. Sinds 7 jaar is hij tevens gecertificeerd Arts Betaald Voetbal.

Dr. H.J. Mencke is lid van de NOV (Nederlandse Orthopeden Vereniging), de NOTS (Nederlandse Orthopedische en Traumatologische Sportgeneeskundige werkgroep) en de AAOS (American Association of Orthopedic Surgeons).

 

Aandachtsgebieden

  • algemene orthopedie
  • orthopedie met focus op de onderste extremiteiten

 

De heer Mencke verricht de orthopedische expertises vanuit Heerenveen.

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder