head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Verkort Inzetbaarheidsprofiel

Met welke beperkingen en mogelijkheden moet rekening worden gehouden bij de re-integratie van de medewerker op basis van een bij DC VerzuimDiagnostiek uitgevoerde medisch specialistische expertise?

Op basis van een medisch specialistische expertise kan een verzekeringsarts van DC VerzuimDiagnostiek een onafhankelijk Verkort inzetbaarheidsprofiel (IZP) opstellen.

Dit Verkort IZP is gebaseerd op het NVAB IZP-model. De verzekeringsarts vertaalt in het Verkort IZP de bevindingen van de medisch specialist en voegt verzekeringsgeneeskundige overwegingen toe. Het Verkort IZP maakt gebruik van de begrippen uit de Functionele Mogelijkheden Lijst (FML). De verzekeringsarts baseert zich bij het opstellen van de IZP alleen op de rapportage van de medisch specialist. Het Verkort IZP is uitdrukkelijk geen volledig IZP of FML. Het betreft alleen een vertaling van het specialistisch rapport. De cliënt wordt door de verzekeringsarts niet zelf onderzocht.

 

Handvat voor het bepalen van de belastbaarheid

Voor verwijzend bedrijfsartsen is het Verkort IZP een handvat voor het bepalen van de beperkingen die al of niet voortvloeien uit de medisch specialistische rapportage.

 

Opgesteld door ervaren verzekeringsartsen

Binnen DC VerzuimDiagnostiek wordt het Verkort inzetbaarheidsprofiel opgesteld door onze onafhankelijke verzekeringsartsen. Zij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van complexe vraagstukken binnen de bedrijfs- en verzekeringsgeneeskunde.

 

Kosten

De kosten van een Verkort IZP bedragen € 350,- (exc. Btw).

 

 

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Uw feedback

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Lees hier de veelgestelde vragen of stel ons uw vraag. Ook vernemen wij graag uw feedback naar aanleiding van uw bezoek aan ons centrum.

Lees verder