head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vaatchirurgie

Uw bedrijfsarts, verzekeringsarts of werkgever heeft u voor medisch onderzoek verwezen naar onze vaatchirurg. Hieronder vindt u kort omschreven wat het specialisme  en het onderzoek vaatchirurgie bij DC VerzuimDiagnostiek inhoudt.

Vaatchirurgie is het medisch specialisme dat zich bezighoudt met aandoeningen aan de bloedvaten in de hals, de borstkas, de buik en de benen.

Denk daarbij aan:

  • Verwijding van de slagader in de borstkas en de buikslagader
  • Vernauwing van de halsslagaders
  • Maar ook: nierziekten waarvoor dialyse of een niertransplantie nodig is.

 

Het onderzoek vaatchirurgie

Het vaatchirurgisch onderzoek bij DC VerzuimDiagnostiek duurt een uur. Het bestaat uit een gesprek en een lichamelijk onderzoek. In het gesprek wordt ingegaan op de klachten en de voorgeschiedenis.

 

De uitslag van het vaatchirurgisch onderzoek

De resultaten van het onderzoek vaatchirurgie moeten worden uitgewerkt. De uitslag wordt binnen een week schriftelijk gerapporteerd aan de verwijzer. Dit is de bedrijfsarts, de medisch adviseur of verzekeringsarts die het onderzoek heeft aangevraagd (tenzij anders is afgesproken). Als wij, met uw toestemming, bij andere behandelaren informatie moeten opvragen, kan dit termijn langer duren.

In het rapport staat de samenvatting van het gesprek, de uitslag van de onderzoeken, de conclusie en de beantwoording van de medische vragen die de verwijzend arts vooraf aan ons stelt.

Uw verwijzend arts (bedrijfsarts, verzekeringsarts of medisch adviseur) informeert u over de uitslag van het onderzoek.

Maak kennis met onze vaatchirurg

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Uw feedback

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Lees hier de veelgestelde vragen of stel ons uw vraag. Ook vernemen wij graag uw feedback naar aanleiding van uw bezoek aan ons centrum.

Lees verder