head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Diensten

DC VerzuimDiagnostiek biedt een pakket van diensten waarmee werkgevers en werknemers snel medische duidelijkheid krijgen over ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Onze dienstverlening is er op ingericht om snel (zonder wachtlijst) tot een gedegen diagnose en advies te komen. Op verwijzing van bedrijfsarts, verzekeringsarts of medisch adviseur kunnen cliënten in ons medisch specialistisch centrum terecht voor een:

 

Medische expertise

Een team van ruim 70 medisch specialisten is beschikbaar voor een medische expertise op maat. Een expertise wordt onder andere ingezet als:

  • de diagnose moeilijk is te stellen
  • informatie uit de reguliere sector moeilijk is te krijgen
  • wachttijden in de reguliere sector de re-integratie tegenzit
  • het dossier niet compleet is zonder expertise
  • snelle, verantwoorde duidelijkheid over de medische oorzaken van verzuim voor alle partijen van belang is

 

Aanvullend onderzoek

Soms is extra onderzoek nodig, zoals een mri, ecg, röntgen of bloedonderzoek. DC VerzuimDiagnostiek is gevestigd op locaties waar aanvullend onderzoek voor handen is. Dit onderzoek plannen wij bij voorkeur in op dezelfde dag en op dezelfde locatie als waar de medische expertise plaatsvindt.

 

Inzetbaarheidsprofiel

Via dit profiel brengen we de functionele mogelijkheden en beperkingen van de cliënt helder in kaart. Het profiel wordt opgesteld door een bedrijfs- of verzekeringsarts met ruime ervaring in complexe arbeidsgerelateerde vraagstukken.

 

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder