Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Corona virus

Op maandag 31 maart heeft de regering aangekondigd dat de maatregelen rondom corona verlengd worden, ten minste tot en met 28 april. Alle afspraken die bij ons centrum gepland staan tot en met 28 april zullen wij annuleren. Wij nemen daarvoor contact met u op.

Er vinden geen onderzoeken plaats tot nader order. Zodra de maatregelen worden opgeheven, starten wij opnieuw met inplannen. Tegen die tijd nemen we contact op met u en de opdrachtgever om de onderzoeken verder af te stemmen.

 

Geen risico

Vele van de medisch specialisten die bij ons als deskundige werkzaam zijn, zijn ook werkzaam als zorgverlener in ziekenhuizen en klinieken. Die ziekenhuizen  hebben al hun capaciteit nodig. Deze specialisten mogen geen enkel onnodig risico lopen. U mag ook geen enkel onnodig risico lopen. Alle afspraken die niet strikt noodzakelijk zijn, dienen niet te gebeuren is het advies.

Dit zijn moeilijke tijden waarin wij zo slim mogelijk beslissingen moeten nemen voor een ieders gezondheid. Telkens blijkt dat de restricties nog verder moeten gaan dan eerst gedacht of beseft. Wij vragen om uw begrip en medewerking. In uw belang en het belang van iedereen.

 

Indien u vragen heeft, bel 088 0062850 of mail expertises@dcklinieken.nl

Pieter André de la Porte, directeur

 

 

 

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder