head_right_icon
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Certificaat ISO:9001 behaald!

Onlangs is DC VerzuimDiagnostiek / DC Expertisecentrum door het onafhankelijke KIWA ISO:9001 gecertificeerd. De certificering is een mooie erkenning voor onze dienstverlening. Het bevestigt dat onze processen goed op orde zijn en dat ons kwaliteitsmanagement goed georganiseerd is. En daar zijn we trots op!

 

Continue verbetering via ISO:9001

ISO-9001 is wereldwijd de meest gebruikte norm gericht op kwaliteitsbeheersing in een organisatie. Het geeft eisen weer om processen te borgen en te verbeteren die belangrijk zijn voor het verhogen van klanttevredenheid. De klanttevredenheid wordt verhoogd door te voldoen aan:

  • eisen van klanten: klanttevredenheid meten we doorlopend. Het resultaat geven we halfjaarlijks weer in een infographic.
  • eisen van de organisatie zelf
  • wet- en regelgeving
  • continue verbetering van de doeltreffendheid van het kwaliteitsmanagementsysteem

 

Uw mening telt!

Uw mening over onze dienstverlening is voor ons zeer waardevol. Het stelt ons in staat gericht verbeteringen aan te brengen. Wij zijn altijd benieuwd naar uw reactie en komen graag met u in contact via [email protected] / 088 0062850

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Uw feedback

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Lees hier de veelgestelde vragen of stel ons uw vraag. Ook vernemen wij graag uw feedback naar aanleiding van uw bezoek aan ons centrum.

Lees verder